Fem veckor kvar till tjejmilen. Heja mig!
Var ute och sprang en sväng innan och fick låna Nisses pulsklocka med bröstbälte och fotmojäng. Shit, vad roligt det var att kolla alla tider, hastigheter, siffror och prylar! Jag vill ha en sån!
MEN, är den värd tvåtusentvåhundra riksdaler? Nisse är en man som springer maraton, jag är ju inte ute och svänger taxbenen hälften så mycket som han. Inbillar mig dock att en klocka skulle få mig att springa oftare, men autogirobetalningen till SATS säger lite annorlunda.
Finns det nåt liknande som är billigare kanske, fast ändå bra? Har ni tips?
OBS! Måste ha skogrejen också, så jag kan se avstånd.

4 reaktioner till “Köper, köper inte, köper, köper inte, köper?

  1. Man måste ju inte köpa allt på en gång, köp klockan nu och poden sen om du tycker att du behöver den. Jag mäter tex upp sträckan genom att klicka på kartan på jogg.se istället, klart det är bekvämt med en fotpod eller gps men man kan köpa på sig senare också 🙂

  2. Apropå prylar, varför har du inte en Iphone? Du som är mac-nörd och allt. Guds gåva till mänskligheten, I tell you! Eller nä, gud finns ju inte.. Apple's gåva till mänskligheten menade jag.. Spring och köp!

Kommentera