Kom till Öland i onsdags, umgicks, åt, solade och fikade i dagarna fem innan det var dags att hämta Nisse klockan ett igår. I Kalmar. Tyvärr hamnade Nisse på fel tåg och tog en detour till Göteborg och sen vidare till Stockholm där vi plockade upp honom och sedan fortsatte köra i miljoner mil genom skog och berg och dal och halv fem i morse var vi framme.
Sov fyra och en halv timme innan Zingo ylande meddelade att det var okej att kliva upp så hon fick hälsa på Alfie. Släppte ut dom och dom rök ihop så det stod härliga till, sen skärpte dom sig, vi åt frulle, gick långpromenad till skogen som brann upp, jag fick laddaren på posten och är åter i sajberspäjs (TACK GUD! Och Carolina som skickade laddaren) och sen åt vi igen och nu ska jag snart ut och springa.
Ja, det var väl det.

Kommentera