Jag och Rebecka fick den crazy taxichauffören tilldelad oss efter jobbet.
I natt var han tyst men första gången jag åkte med honom så satt han och suckade och stönade över sitt liv, jävla skitsverige, allt är så svårt, varför stannade han inte bara i Turkiet och slogs för sitt land som sina bröder? Och jag bara ”eh jaha och ja det var ju tråkigt” och han bara ”ah men jag ska tillbaks, kolla här i mobilen här är mitt hus vid havet där ska jag bo med mina bröder”.

MEN det var inte det som var crazy utan att förra gången jag åkte med honom så var det Michael Jackson på radion och det var ju inte så konstigt eftersom det var typ två dagar efter att Michael hade kastat in handduken och vandrat vidare till de eviga nöjesfältens värld.
Men så såg jag att det var en skiva för det stod track 14 eller något sådant och det tyckte jag var lite rörande, att den här lite smått fanatiska turken bränt en skiva med Jacko som han tributade i sin taxi.

MEN det var inte heller det som var poängen, utan att HAN SPELADE SAMMA SKIVA I NATT. Två veckor senare.
För att göra en kort historia lång.

Kommentera