Två nätter kvar, sen semester.
Det blir den första äkta betalda sommarsemestern i mitt liv faktiskt, inte illa för en som snart kliver på 30-tåget. Eller, tekniskt sett hade jag faktiskt två veckors semester förra sommaren, men själva andemeningen – att ta det lugnt och slappna av – försvann ju lite eftersom jag dagarna innan ledigheten blev uppsagd med en månads varsel.

En reaktion till “Jobba jobba jobba

  1. om man är rh-negativ och blir gravid så kan det hända att kropppen vill stöta bort fostret så därför håller de extra koll. efter förlossningen får man en spruta så att man inte ska stöta bort nästa barn om man blir gravid igen.

    fan att man ska va så jävla speciell hela tiden!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s