Carpe Diem är ett uttryck som jag ogillar.
Inte innebörden i sig, älskar den, men jag börjar alltid tänka på någon konstig tatuering hos någon som fastnat i 90-talet med svart smide, drömfångare och bilder på vargar som ylar mot månen. Typ.
Anyhow, kunde inte låta bli att utbrista ”Alfie, vi måste fånga dagen” när jag såg följande väderleksrapport.

Ps: På tal om tatueringar, I västra hamnen i går såg vi en tjej som hade tatuerat in PURE över hela svanken, från sida till sida ALLTSÅ JÄTTESTORT. Tyvärr hade hon valt lite fel typsnitt för det såg ut som att det stod PUKE.

En reaktion till “Solen – here we come!

  1. Hahaha, PUKE, jag dör! Jag får en sån konstig härlig känsla i kroppen när jag ser folk som gjort riktigt fula tatueringar som dom sen ska måsta dras med hela livet. Skadeglädje kanske, eller så är jag väl bara genomond?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s