Jag har en fråga: varför är det så olika storlek på kläder?
Häromdagen styrde jag kosan mot Entré (Malmös, Sveriges, ja kanske världens fulaste köpcenter – återkommer om detta) för att glo lite på rean. Vad kommer jag hem med?
Jo, idel blandad kompott: ett par leggings i storlek M, en klänning i storlek 36, en väst i storlek 42 och ett par jeans i storlek 40. Vad jag däremot INTE kom hem med var ett par jeansshorts från BikBok för dom fanns inte i min storlek, XL (!!!).
Jo just det, hittade två bh:ar som satt PERFEKT också, en i 75C, en i 85A.
Skadetvaraså? Har ni också såna problem?

3 reaktioner till “Hallå?

  1. Ett tipps ge fan i och handla. Då slipper ni alla problem. Sy något kul själv ;D

  2. jepp, samma problem här.
    man går från euforisk på H&M till att bli självmordsbenägen på BikBok.

  3. tell me about it….

    har ett par shorts från gina, stlk 40, som är ofrivilligt bagy, men kommer inte i bikboks XL, hm skiftar jag mellan 40-44 och de där bröna jag har skulle aldrig kunna impulsköpas ngt till utan testa.

    förresten, känner du för en tur till ullared v.30? verkar som jag ska jobba östersjöfestivalen veckan innan och stannar därför nere hela v. 30 för att invänta bröllop den 25e! självklart blire vinhäng kvällen efter ullared, om jag får önska o bestämma!

Kommentera