Jag har snott tilbaks datorn från Tobe som sitter 24-7 och letar bilar. Han hittade nyss en V40 som hade sån där speciallack, som skiftar till olika färg i olika ljus ni vet?
Den var röd, lila och ”pink pearl”. fattar ni? Jag bara ”JAG VILL HA DEN JAG VILL HA DEN JAG VILL HA DEN DET ÄR FAKTISKT MIN NAMNSDAG I DAG SÅ JAG BESTÄMMER!” och Tobe bara ”eh det är en 96:a och alldeles för dyr för att vara så gammal” och jag bara ”hallå, den är ROSA. Ge mig pärlan”.

Men nej. Ingen rosa bil. Och nu mäste jag lämna tillbaka (min) dator. It´s a hard life.
Tjarå.

3 reaktioner till “Den perfekta bilen!

  1. vi har ju en v40 från -96. Jag gillar den men Erik tycker att den är en pisspotta som läcker bensin och går sönder i termostaten. Den kostade 18 laxar. Så är den rosa dyrare så är den nog inte värd..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s