I GÅR: Vaknade, tonade håret samtidigt som jag drack kaffe och packade, gick ut med Alfie, cyklade bort till Möllan och röstade, slöt upp med Carolina och cyklade ner på stan där vi åt lunch med Jenny på Vegegården, var hos optikern och fick svart på vitt att mina ögon är bajs, provade bågar, cyklade hem, packade lite till, blev hämtad av Carolina, visade garaget, körde till Kristianstad och delade på en pizza hos Helena, snackade lite skit och vinkade av dom, packade in tigerkorven i Carolinas lilla krockskada och körde 28 mil till norra öland.

I DAG: Softa. Och loppisbonanza.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s