Hej Mats!

Jag är tjej.
Jag är från Norrland.
Jag dricker Norrlands guld.
Varför är det inga andra tjejer som gör det i era reklamer?

Vänliga hälsningar,
Mirijam

Hej Mirijam och tack för ditt mail.
Jag är ledsen att mitt svar dröjt.
När vi utvecklar reklam brottas vi ständigt med olika val och prioriteringar. Vi måste våga välja och välja bort för att bli tillräckligt tydliga och spetsiga. När det gäller din fråga så är det enkla svaret att målgruppen för Norrlands Guld i huvudsak är män, därför är det också männen som står i fokus i våra filmer. I grund och botten beror detta på att konsumtionen är väldigt snedfördelad mellan könen. Däremot håller vi med om att även tjejer vill vara sig själva för en stund så att säga.
Tack för att du gillar Norrlands Guld!

Vänliga hälsningar//
Henrik Åström
Norrlands Guld
SPENDRUPS BRYGGERI AB

5 reaktioner till “Ifall ni också undrade

  1. Men Victoria Silverstedt då? Hon var ju med. Fast å andra sidan, det är kanske inte många tjejer som kan identifiera sig med henne.

  2. Jag håller med. Det borde som vara mer brudar med i reklamen. Helst lite småfulla och lättklädda. 😀

Kommentera