Jag gör ju aldrig sånt här, men känner att det är dags att ranka mina tre favvo-produkter och således tipsa er om dessa helt fantastiska grejer.

Nummer ett är L’oréals Pure zone. En tonårsansiktskräm som är den enda jag inte blir helt flötig och finnig av. Jag kan inte använda något annat, det syns DIREKT. Efter Malaysia, med både solskydd och after sun såg jag för-jäv-lig ut rent ut sagt. Tonårshy, alltid något att glädjas åt när 30-årskrisen kommer krypande. För ett tag sedan sålde H&M ut sina på 50%, för att de skulle utgå ur soortimentet. Jag vågar inte tänka på vad som kommer hända om de utgår for real överallt. Hur länge håller de sig? Dags att hamstra.

Nummer två: Dust it. Ett litet pulver som man pudrar i hårbotten och ger frallande puffigt hår. Perfekt för oss som är tunnhåriga som gamla gummor (tur man har tonårshy så det väger upp lite…) och får slita med tuperingskammen varje dag annars.
Jonna tipsade om det för ett par veckor sedan och jag älskar den lilla röda burken som om den vore mitt förstfödda barn.
Kuriosa: En gång i början när jag och Tobe träffades stod han med armen runt mina axlar, tittade ner på mig och sa: ”jag har aldrig träffat någon som… har så tunt hår som du”.
Ni fattar: köp!

Nummer tre: Brazil Nut Whip Body lotion från The Body Shop. Jag som är en ”aldrig röd, alltid brun”-typ använder inte solskydd utan kör stenhårt på återfuktning före och efter solning. Gammal torr frasig hy ger ingen schysst bränna och för min del räcker det att jag är ordentligt peelad och insmörjd så blir det finemang. Den är helt fet fast inte kladdig och så luktar den så gott att man vill äta upp sig själv när man är färdiginsmörjd.
På vintern när man snarare är kallfrasig än soltorkad är den också helt fantastisk.


Vilka badrumsprodukter kan inte du leva utan?

7 reaktioner till “Produktreklam i allra högsta grad

 1. Är jag den enda som slängde ut dust it efter använt den en gång, helt värdelös enligt mig men jag verkar vara i minoritet.
  Är superavis på dig som kan använda tonårsgrejer i ansiktet, jag får ha extrafet ansiktskräm som värsta tanten. Men så är jag ju 30 också .

 2. Jag får ju kontra med solskyddsfaktor som en av mina måsten då. I gengäld har jag sjukt tjockt hår.
  Sen klarar jag mig inte utan Topz, och parfym: helst Coco eller Allure sensuelle de Chanel, även om andra gästspel hos mig förekommer.

 3. Jag har oxå hår som en gammal gumma, så Dust it är en favorit även i mitt skåp.
  Biotherms Lait corporel är en annan. Luktar gudomligt och man får sammetslen hud.
  Så måste jag bara ha en hård hårspray, en bra rynkkräm (letar fortfarande efter mirakelkrämen) och en necessär fullproppad med smink. Life essentials!

 4. Hej! Har dust it också men använder det inte så ofta, faktiskt enda produkten som får mitt glansiga och glidiga hår att bli lite rufsigt.. Ha det gott! Kram

 5. hahaha vilken man den där tobe är då, finaste komplimangen ju! 🙂

  jag kan itne lkeva utan asniktskräm. har nivea nu, tycker den funkar skitbra på mig. sen kan jag inte leva utan ögonbrynsskugga! eller foundation.

Kommentera