Det är så sjukt mycket bäbisar på G.
I min bloggvärld är det tre som har fått barn det senaste året, och två som är gravida nu.
I min nära-kompis-värld figurerar det tre bäbisar och i den icke-nära-men-vi-träffas-sporadiskt-kretsen är det för tillfället minst två bullar i ugnen.
Två par jobbar på det.
Två par har börjat prata om det.
Min kusin fick just bäbis nummer två.
Och så fem bröllop på det. Länge leve kärleken!

4 reaktioner till “Baby boom

  1. Det är samma i min värld! Alla förökar sig, förlovar sig, bygger hus och gifter sig. Jag och Gullet har precis blivit vuxna, känns det som. Ang. tatuering: Jag är assugen! Vet precis vad jag ska ha och var den ska sitta, men jag måste nog lugna mig lite så Gullet inte får spader. Han blev nog chockad över piercingen!

  2. och tänk så bra, om du/ni inte är så sugna just nu så kommer er unge alltid ha större ungar att leka med på framtida fester och sånt. Barn som tar hand om den när föräldrarna vill chilla med sina kompisar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s