Helt sjuk grej hände i dag, när vi kom ut så hade någon jävla nolla kört på vår bil! Och vi bara amenkul, perfekt den har ju redan rasat i värde med 99 procent sedan vi köpte den och med en helt intryckt/skrapad framdörr kommer ju inte köparna stå på kö direkt FAN!
Men! Då kom en trevlig man vid namn Achmed och bara ”det var den här killen som körde på er, vit bil, jag tog hans reg nr” och så ringde vi polisen och dom bara ”vi kan inte göra något om ni inte såg vem som körde”. (VA!?)
Så jag spårade upp den leasade bilen, hamnade på ett transportföretag och bara ”hej är det chefen, en av dina bilar har kört på vår och stuckit” och han bara ”va jag pratade med han som kör i Malmö för en halvtimme sedan och det sa han ingenting om. Jag återkommer”.
En timme senare ringde han och bara ”anmäl det, vi har länsförsäkringar, hör av er om det är några problem”.

Alltså, fatta vad schysst av Achmed att ta numret och hänga lite på gatan tills vi kom, sicken hjälte va!? Achmed for president!

Tips: Om du vill ta reda på vem som äger en bil, sms:a registreringsnumret till 71456 så får du ett sms tillbaks med namn, adress, telnr och hela tjofaderittan. Mycket praktiskt om man kört på en parkerad bil eller om någon nolla parkerat in en så man inte kommer ut. Spara i mobilen genast, ni kommer ångra er den dagen ni måste veta.

4 reaktioner till “Achmed saves the day

Kommentera