Sticker till Kastrup, sen Heathrow, sen Abu Dhabi, sen Kuala Lumpur.
Är dåligt nervös över att få tourettes och börja skrika JAG HAR EN BOMB och sen bli groundad på flygplatsen men det ska nog gå bra.
Hej svejs!

5 reaktioner till “Hejdårå!

  1. Så att jag inte glömmer det. Jag har aldrig sett maken till en så fin gässling som förra året. Mycket bra jobbat, skam att du inte hinner fortsätta.

    Gilla

  2. jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk jag är inte avundsjuk

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s