8 reaktioner till “Dopfel-hund

  1. Hahaha, precis Mikael, det var min första tanke också: ”Men gud, Siv har ju 200 kilo hund och 15 liter dräggel i timmen, klart som FAN det är tufft”.Det enda negativa jag kommer på än så länge är att det blir trångt i bilen. Och så klart krångligare att resa tåg/buss osv. Och hundvaktandet då…

  2. Om du lyckas synkronisera dem så de blir kissnödiga och skitnödiga samtidigt så kanske… Men det låter som en del extrajobb.

  3. Jag har haft två hundar. Never again för min del. Fy sjutton vad livet var såååå mycket jobbgare med två. Inte värt det.Men bevsligen är det många som har två så för dem funkar det väl. Lycka till i så fall.

  4. Och resa! Fast ni har ju bil. Men det som finally alltid har hindrat mej är tanken på inte en men två taxar att stöka runt med tillsammans med väskor och skit på tåg och bussar. Och så hundvakt då, och gå bort. ”Kan jag ta med min kennel” är svårare än att få ta med en hund.

  5. Enda argumenten emot (förutom stålars) är väl själva promenerandet. Lite bökigare att knata runt med två än med en såvida de inte knallar snällt sida vid sida.. Och hundvakt. Kan tänka mig att en del kan tänka sig att passa en hund men kommer man med två så kanske de ryggar tillbaka. Likadant om man ska hälsa på hos folk som kanske inte älskar vovvsar lika mycket som du och jag.. En kan vara ok, två kan kännas som en kennel..Men det är bara spekulationer. Behöver ju itne bli några problem alls. Det är ju helt klart en fördel för hundens skull att aldrig vara helt ensam.När kommer tösabiten?

Kommentera