Skulle träffa min PT klockan 12 i dag. Ställde klockan på halv tio och när den ringde såg jag att hon skickat sms. Hon var sjuk. Jesus, världens bästa ursäkt att gosa ner sig med karl och snarkande tigerkorv och somna om med andra ord!
Men så hade hon skickat ett till sms där hon sa åt mig att gå antingen på core puls klockan 11:30 eller spinning klockan 16 istället. Fuska eller gå dit? Sova eller svettas röven av sig?
Efter många dåliga ursäkter snurrande i huvudet gick jag till slut upp, drog i mig lite frukost och bajkade ner till passet. Och det var så jävla kul!
Jag älskar verkligen Sats core puls. Jag ska fan gifta mig med Sats core puls. Och halv fem kunde jag inte hålla mig utan tog min första kopp kaffe på tre dygn. Heaven! Jag ska gifta mig med kaffe också.

En reaktion till “Dagen D. D som i kaffe.

Kommentera