6 reaktioner till “Liveblogg

  1. Lite likt en fint sminkad tjackhora som är med i Cops varje kväll på TV6. Det är tur jag vet att du är jättesnäll i verkligheten. Dessutom har du en dödshund som river upp tjurstängselstolpar med tänderna. Synd du inte fick med metalsignet ordentligt! Samtidigt är jag inne på Helenas spår att du kunde platsa i Men in black 3 som någon slags utomjordning som tuggar sideways.

  2. MMmMMmMMmBabyDu och ZlatanSa om jag kysser dig, betyder det att jag nastan kysst Zlatan…Jag maste komma ihag att hitta pa ett satt att kyssa dig nu, sa att jag nastan kysst Zlatan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s