I morgon ska jag bli bedömd, inifrån och ut.
Och nej, det är inte min PT som ska få den äran (än)utan det här handlar om en läkarundersökning som vi får genom jobbet. För ett gäng veckor sedan lämnade jag blodprov och imorgon ska detta blod + resten av mig under en timme analyseras och kollas.
Vi ska även göra en test på cykel, där de mäter syreupttagningsförmåga och yadayada. Dessutom blir man betygssatt på en skala från ett till fem.
MYCKET spännande.

Till saken hör att en före detta kollega gjorde exakt detta test efter ett års überstress, noll träning och ett palet röda prince om dagen.
Hon blev en svag tvåa.
Detta hade vi extremt roligt åt och mitt mål har nu varit att få en fyra, bara för att kunna jävlas med henne.
MEN! Så fick en kille på mitt jobb betyget fem, samt omdömet ”lysande!!” (Ja, med två utropstecken) skrivet på sitt papper.
Han som uteslutande ägnar sig åt, citat: ”Flaskan, hor och hångel” alla sina ledighetsdagar. Denna människa har en vilopuls på 49.
FÖRTINIE! Jag menar, är man inte nästan död då?
Carolina höll med, ”Men herregud, hans hjärta kommer ju sluta slå när som helst” var hennes reaktion på denna nästintill sjukligt låga siffra.

Nej, det här kommer inte gå väl. Mitt hjärta slår som på en kanin mellan två strålkastare på motorvägen. Jämt. Jag skulle gissa på att jag har en vilopuls på strax under 200. Satan.

Wish me luck amigos!

5 reaktioner till “Testing testing one two one two

  1. Vad bra du skriver, mungiporna lockas uppåt…=)

  2. Jag blev erbjuden en såndära undersökning när jag jobbade i sthlm, fast jag tackade nej för jag vågade inte.Jag tror Gunde har en vilopuls på 16, eller vad det var.

Kommentera