Jag kan förresten meddela att jag numera är en SATS-brud.
”Över min döda kropp” hade jag sagt om någon i mitt tidigare liv frågat mig om ett årskort på SATS kunde vara något, men efter att ha varit med Cajo på diverse ställen och kollat och provtränat så vann detta på magkänsla.
Min bild av SATS-brudar är att de har mycket smink och snygga kläder och när vi skulle kolla runt första gången så var det faktiskt en tjej som tränade i klänning (GUD! Varför?) och då blev jag ännu mer ehhhCajovikanvälväljanåtannatva? men efter att ha vägt plus mot minus och pantsatt min själ så blev jag ett svart plastkort rikare och sextusen spänn fattigare.
Och det lustiga är att jag trots att jag precis lagt ett mindre lands totala BNP på ett träningskort (på SATS!) så kände jag mig inte stenlurad utan rätt nöjd när jag gick därifrån. Hur är det möjligt?

3 reaktioner till “My god!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s