I morgon är stora tatuerardagen och omgivningens reaktioner är väldigt blandade. Mest är det ”Oj vad stor!” och ”Gusåsnygg!” och många tycker fortfarande att den är för stor.
Men, det konstiga är ALLAS negativa rektioner på att Tobes namn ska vara med. Och nu menar jag verkligen alla, ingen har varit odelat positiv. Genast blir det ”MENGUÄRDUSÄKER!?” och ”Ojojoj, ska du verkligen göra det?”.
Och visst, det är ju en stor grej och blaha blaha men SAMMA MÄNNISKOR TJATAR OM ATT VI SKA SKAFFA BARN OCH GIFTA OSS.
Och det är tydligen ingen big deal, bara ”Åhh, skaffa barn nu, tänk vad kul att vara gravida ihop och nu har ni varit ihop i fyra år, ska ni inte gifta er snart?”.
DET är tydligen okej.
Man bara ”Mmm, jag kan göra en cover up om det skiter sig helt, ni får dras med varandra resten av livet eftersom ni fick barn ihop”.

7 reaktioner till “I don´t get it.

  1. Helt rätt Mimmi. En tatuering kan du alltid fixa till. Fast barn kan man i och för sig låna bort när dom börjar prata och gå och man är less på dom ;)Men en sak är heeelt säkert;Pappan blir man inte av med förrän dom är myndig, förhoppningsvis.//Vronk(har inget google/blogger ID)

  2. mhhää, jag var aldrig neggo.. Glöm ej att smörja med nya Hellosan och för guds skull ring mig direkt efter!!!! Nyfiken som fåJes

  3. Mer än hälften av alla som gifter sig skiljer väl sig? Och i samboförhållanden är inte statistiken bättre, snarare tvärtom.Mina föräldrar lever inte tillsammans längre, men inte sjutton tycker jag att det var en dålig idé att de fixade till så jag kom till världen.Jag tycker det är lite coolt att du utan att tvivla tatuerar in din pojkväns namn, men personligen hade jag nog skaffat barn först och sen tatuerat in barnets namn istället…

  4. Raven: Nej du har inte missat nåt, men skissen jag visade bild på var bara en skiss, den ska modifieras något. Bilder kommer i morgon. Lilla Fröken: Jo. Men ändå. Vad vore livet om man inte fick orka störa sig 🙂

Kommentera