När folk i fortsättningen spärrar upp ögonen och skräckslaget utbrister ”Hoppar du FALLSKÄRM? Är inte det helt LIVSFARLIGT?” så kan man bara lugnt och stilla svara ”I förhållande till vad? Jobba på pastorsexpeditionen i Edsele?, rida pålle, Let´s dance?.

2 reaktioner till “Tips till hoppvänner inför säsongen:

  1. Dock är det väldigt fina djur på lite avstånd… Jag har faktiskt kommit till stadiet att jag kan gå fram till en häst utan direkt rädsla och försöka klappa den lite, förutsatt att jag konfronterar den framifrån så den ser att jag närmar mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s