4 reaktioner till “Mamma är på Koh Chang och uppdaterar sin Facebookstatus

  1. Många man träffar i Thailand o som varit i Malaysia gillar de inte. Inte folket, inte maten men billigt e de faktiskt. Mer söderut e de dessutom bättre än i norr. Jag träffade massa trevliga malaysier o de e ett fint land!

  2. Min kollega som åkte dit två dagar för att förnya sitt visum till thailand hade inte blivit så imponerad. Det beror nog på vad man vill göra kanske också.

  3. Jag ÄLSKAR Malaysia. Va dock mest i Kuala Lumpor men va även runt endel på västkusten. Tyvärr va östkusten me alla RObinson öarna stäng pga monsumregn så åk när den e öppen. SKa vara finfint där har jag läst o hört =) Jag va där i Januari, vet att nä rjag va där igen i 2 dar i februari så hade östkusten börjat öppna. När hade ni tänkt åka? Kram

Kommentera