Jag: Jag ska ta tag i min tatuering när vi kommer ner nu. Har du några önskemål?
Tobe: Don´t do it.

2 reaktioner till “Tobe gör klart att han HATAR tatueringar

  1. Ja hon kan verkligen få till det, hur kan jag hata tatueringar? Jag e ju ihop med en enda stor tatuering! Det jag sa var att varför göra den större och runt upp på ryggen, den täcker ju halva din mage som det är nu. Plus att hon även vill ha en hel armtatuering, my god vem tror hon att hon är! snart vill hon väl ha en elgitarr åxå! Det hade å andra sidan varit coolt!Jag har själv funderat på att fixa en men jag vet inte vad eller var. SÅ JAG HATAR INTE TATUERINGAR! Det får inte bli för mycket bara. Hon vill bara att ni ska tycka synd om henne.Gör som du vill sa jag, men jag behöver ju inte gilla dem. Jag kommer att ligga och sandpappra när du sover:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s