För att förtydliga extasen över festen:
Jag har köpt l ö s ö g o n f r a n s a r! Fatta vad fab jag kommer vara!
Hm, det slog mig precis att jag har aldrig haft det innan, jag vet inte ens hur man sätter fast dom. Det skulle ju vara gøy om jag råkade limma ihop ögonen lagom till partyt, får nog köpa en vit käpp innan jag börjar göra mig iordning, ifall ifall.

5 reaktioner till “En sak till

  1. Jag är mer orolig för att hon klistrade ihop fingrarna! Om någon kan skriva utan att se så måste det vara Mirijam 🙂

  2. Eeeh.. Mirijam..? Nu har du inte bloggat på flera dagar och det är ju inte riktigt likt dig.. Klistrade du ihop ögonlocken ändå? Är det det som är problemet? Ska jag köpa ett blindskrift tangentbord till dig?

  3. Tips: börja i god tid.Fast du kanske är flinkare i fingrarna än jag, för när jag fabbat mig har de brukat fastna överallt förutom i fransroten.Det har slutat med ett fett eylinerstreck och fransar i dubbla rader.Men det är totally fab när man får det snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s