På Öland finns det kameler. Det är SANT! Livs levande, de går och betar i hagarna någon mil ner mot Borgholm.
På våren ser de asballa ut, all vinterull håller på att lossna så allihop går omkring och ser helt trasiga ut, det bara hänger stora sjok med päls omkring dom.
Första gången jag såg det tänkte jag att det måste vara ett skämt, att någon sjuk människa hade brutit sig in i stallet och tvångsrakat alla kameler helt sporadiskt under natten men hårhänget är alltså helt i sin ordning.
Nu är det januari och askallt så pälsen sitter nog fortfarande som berget, men om någon börjat se rolig ut i morgon när vi kör förbi så ska jag genast mobilblogga honom. Eller henne.

En reaktion till “Kamel-cliffhanger

  1. Jag har varit ute i den kamelhagen , vi åkte förbi där svintidigt på morgonen efter vi övernattat i trollskogen. Det var astufft jag hälsade faktiskt på en av kamelerna tills den började frusta då drog jag.

Kommentera