My god vilken volym! Jag har tappat både hörseln och rösten men vågar inte fråga bartendern om det finns öronproppar med risk för att verka gammal. Jag fyller faktiskt 30 i år.

7 reaktioner till “Nöjesguidenfest på Slagthuset

  1. Jag, som då ÄR gammal, kan säga att det verkar inte ett dugg gammalt att be om öronproppar. Det är nämligen en nymodighet med öronproppar. När jag började gå på festivaler var marken inte täckt av små olikfärgade skumgummiproppar. Och man kunde inte ladda mobilerna på festival heller. Man hade inga mobiler.

  2. Jag har också alltid öronproppar med mig. Oftast musik&sim-proppar from apoteket men det händer att jag har de bruna skumpropparna också. Har minst ett par i varje väska/jacka. Man vet aldrig när man an behöva öronpropparna. Använder dem på konserter, uteställen, bio, gymmet och på köpcentrum ibland. Så himla skönt att själv kunna reglera ljudnivån själv. Pluggar även in propparna när jag simmar för att slippa få vatten i öronen.

  3. och förresten har jag klippt bort den delen som sticker ur örat, så det ska kollas rakt in i örat mitt för att ens ses att jag bär dem.

  4. erika! smarta kvinna!jag har dem med. överallt. lilla plastburken med blå (eller gröna, om man har mindre hörselgångar) för att jag en gång fick tinitus och inte vill riskera att det blir värre.även på bio (vissa biografer verkar ha en halvdöv maskinist) fotbollsderby (jag älskar grön-vit men fan vad de ska gapa högt!) o inte minst på jobbet -krogmiljö.hur många vuxenpoäng är tinitus?förresten så hör man oftast bättre med dem än utan -de tar bort onödigt ljud och talet kommer fram bättre.

  5. men jesus kvinna! Man måste alltid ha ett par finöronproppar från apoteket redo i sin ficka när man går på lokal! Jag har dem till och med när jag bara går o tar en öl ibland, tex inomhus på Nyhavn. Alltid alltid går öronen före coolheten. Just just.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s