Släktträffen som blev på Jonnes begravning. Inte den roligaste anledningen att ses, men det var jättekul att träffa alla kusiner samtidigt i (någorlunda) vuxen ålder.

Mysveckan på Öland med snö och kakelugnseldning.

Julkortsjulen hemma i Näsåker.

Cillas 30-årsfest på pytteön i lilla sjön i stora skogen utanför Malung. Eftersom det var svinkallt och jag var ganska gnällig så räknar jag också in det faktum att jag och Cillat träffats varannan månad nästan hela året, trots 60 mils avstånd. Därav den höga listplaceringen.

Urkult. Alltid fantastiskt, i år extra bra eftersom så många vänner var med. Cilla och Andreas, Jonna, Nisse, Marcus och Jenny (och bäbisen i magen) och så Tobe så klart men han och jag är ju liksom två i en. Eller en i två kanske man ska säga.

Jessicas 30-årspresent, långhelg i Sälen. Tobe, Ullet, Jonathan och hundarna var också med.

Förmånen att få ha varit dagmatte till världens coolaste taxameter. Och att ha blivit så bra polare med hans matte Ondskan.

Krångelkråksresan till Val Cenis med hela familjen.

Drömresan till Sydafrika.

EN EGEN LÄGENHET!

EN EGEN HUND!
Älskade, älskade, älskade lilla Tigerkorv! Matte och husses finaste, snällaste, roligaste, sötaste och grymtigaste lilla gris!
Imorgon fyller han två små år.

En reaktion till “High lights från 2008 i bilder! Jag kan ju nämna att mitt jobbår varit helt amazing men jag bloggar ju inte om jobbet som ni vet.

Kommentera