Imorgon är det vecka 51. Det är också en vecka där jag enligt min kalender (utan kronologisk ordning) har en fet deadline, ska på julfest, måste köpa julklappar, fyller år och ska köra/åka 120 mil i bil till hemma-hemma.
Jag har snattat ännu en bild från mamma, den här som visar läget hemma-hemma nu:

I veckan ringde hon och bara ”Äh jag skulle bara säga att det är 19.5 grader kallt ute” och Alfie bara ”Jättefint, hälsa att jag stannar i Skåne”.

2 reaktioner till “v 51 har visst redan startat

  1. Visst ska det bli helt underbart att åka upp?! Du har 20 mil mer än jag.. Men det är ju bara en två timmar på skoter, så det är ju inte så farligt!Inte åker du ensam upp?Denna veckan kommer bara bli en evig väntan 🙁

  2. Hälsa Alfi att det har blivit 19 grader varmare ute. Nu är det bara 0,6 minus ute men snövallarna är jätte höga. Till och med Zingo tvekar när hon ska hoppa runt i djupsnön.

Kommentera