Gud vad dum i huvudet man är ibland.
Nu har jag till exempel ägnat extremt mycket tid åt att hitta en färginställning för photoshop eftersom den jag fått verkar vara fel. Jag sliter mitt hår och letar runt bland menyerna för att se om jag missat någon inställning och jag letar letar letar på webshare för att se om det finns någon uppdaterad version jag missat.
Till slut ringer jag AD:n och bara ”eh, i layoutpappret jag fått står det si och så men i min dator står det si och så” och han bara ”jaha, då är inte den uppdaterad, det är rätt som du har det nu”.

Så mycket jobb för ingenting. Allt för att inte verka efterbliven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s