”Vad önskar du dig i julklapp?”
Ja, den frågan har man ju fått ett par gånger de senaste veckorna. Plus att jag fyller år tre dagar före dopparedan, vilket innebär att frågan ”vad önskar du dig i födelsedagspresent?” också dryftats flitigt på sistone.
Så vad önskar jag mig då? Tja, ingenting faktiskt. Förutom sådant som är helt omöjligt då, som fred på jorden, långt hår och självdisciplin. Allt annat skulle jag vilja påstå att jag har.
Om ni också har problem med att både önska och komma på saker att ge i kristider som denna så råder jag er att gå in och läsa förra årets julkrönika i Dyngnet runt.
Massa tips både på saker man kan önska sig – och ge. Och startar ni nu kan ni redan imorgon vid den här tiden luta er tillbaks med en kopp glögg och bara ”Ahhh, jag har redan fixat alla klappar”.
Det blir min julklapp till er. God jul!

3 reaktioner till “Finns det några snälla barn här?

  1. problem att önska mig saker??? inte så värst!massager, fotvård, presentkort på kläder eller skor, presentkort på vilket byggvaruhus som helst, hjälp med att renovera eller passa en underbar bebis en liten stund, sömn… alltså jag kan hålla på ett tag här..God jul från en som iaf fixat 70% av sina klappar:-))

Kommentera