Snart snart snart ska jag blogga mer än att bara fulklicka med mobilen. Jag lovar.
Då kommer det komma rapporter om roliga jobb jag fått, recept på sjukt uppskattad knäck (eller, vaffan, fick ni inte det förra året?) och direktrapporter från Malmöregnet.
Tills vidare får ni hålla till goda med en bild på världens skitigaste och sorgligaste Alfie i badkaret.

4 reaktioner till “God helg. Eller är helgen slut nu?

  1. Sofia: Eller hur. Så galet ledsen och olycklig liten hund. Men så fort han är klar så får han rabiesgalenskapsattacker och springer runt och river halva lägenheten i pur glädje över att han överlevde.

    Gilla

  2. Punan: Ehh, jag vet inte. Jag kommer inte ihåg hur man gjorde men minns att det var lätt som en plätt. Jag tror att man ställer in något på sin blogg (typ kopplar ihop den med sitt mobilnummer) och sen ställer man in mobilen. Eller nåt. Ska kolla och se om jag kan lista ut det.

    Gilla

  3. jag har försökt få till det där med mobilblogg. det GÅR INTE. jag kommer in på en nyskapad blogg, inte MIN blogg….berätta hur man gör, plis!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s