11 reaktioner till “Hundra kilo hund

  1. Linda: Folk säger det. Har du läst min blogg? Varför inte utöka min statistik till två läsare per måndag i snitt?

  2. Man ser ju att Alfie är helt skakis och tittar på matte för han är rädd att få huvudet avbitet vilken sekund som helst.. :'( Alternativt är slaktarhunden snäll och matte håller i en grillkorv… Bilden är mycket svårtolkad egentligen.

  3. Slaktarhund? Pfth…Viveka, Atlas tackar för komplimangen 🙂Tack för en trevlig helg damen! Det var very nice. Atlas sov gott på tåget sen, tur att det var lite folk. Men vi var en halvtimma sena från Malmö pga lokfel. Jäkla SJ. 🙁 Hälsa resten av familjen 🙂Kram kram

  4. Din mördarhund ser ut som en chihuahua i jämförelse med slaktarhunden till vänster som ser rätt bister och hård ut med en kätting runt halsen.. 😐

Kommentera