ÅH DET ÄR SÅ SJUKT!
Varför måste de öva på levande djur? Måste man det?
Det är ju inte så att blivande läkare bara ”hey, ta in de skadeskjutna djuren, nu ska vi öva på att sy, transplantera och sätta bandage”.

4 reaktioner till “Sicka svin!

  1. Jag tycker man borde öva på barn utan slutbetyg från grundskolan, idioter i trafiken och såna som står i vägen inne på affärer utan att fatta det för att de är dumma i huvet. Samtidigt gör man ju världen en tjänst.

    Gilla

  2. Håller faktiskt inte med dig Mirijam. Skulle det där vara värre än köttindustrin menar du? Jag tycker att det är mer befogat att ta ihjäl en gris för öva så realistiskt som möjligt på skottskador och att stoppa blödningar än vad det är för att äta upp den. Grisen vaknar ju faktiskt inte upp efter att den sövs första gången.

    Gilla

  3. Vad tycker du att de skall öva på istället? Är det inte ganska tur att läkarna kan ta hand om skadorna när de händer så de slipper öva då?När man utbildas till veterinär i sverige har man tillgång till ett frysrum med rävar som man kan ta ut om man på egen han vill labba lite på hur det är att operera en hund eller om man vill plugga lite extra inför en praktisk tenta.Är det bättre eller är veterinärer också otäcka människor?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s