2 reaktioner till “Dom är ju fyra stycken kvar, i min värld blir det två par. Bara att dela upp och så är det klart.

  1. Ja men det tänkte jag också på. I de andra konstellationerna så är ju alla tävlande inriktade på samma måltavla. Ointresserade av varandra. Men här kan det ju bli så att bonden blir utan – för de andra är hottare. Hmmm.

  2. Håller med! Inga problem alls där. Eller så kan alla stanna… (och här skenade min fantasi iväg, jag släpper det.. direkt)Jag har gjort det nu.. Din ”7 saker du inte visste” – utmaning alltså.. Bara för din skull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s