Jag fick en utmaning av mamma och vem är jag att säga emot min egen mor?
Man ska alltså lista sju saker om en själv, både alldagliga och knäppa.

1) Jag biter alltid ihop tänderna och liksom putar med läpparna när jag myser med djur och små bäbisar. Sen vi skaffade Alfie får jag göra käkavslappningaövningar med jämna mellanrum för att inte fastna så.
2) Jag har alltid mer eller mindre ont i ryggen. Dels för att jag har skolios och är ganska skev, men mest för att jag tränar för dåligt och har hållning som en hel jordkällare med potatissäckar.
3) Jag älskar brittisk humor.
4) Överlag älskar jag roliga saker och har en helt fantastisk utvecklad strutsmentalitet när det kommer till sorgliga och hemska saker. Huvudet i sanden och kanalbyte på tv:n om hemska saker kommer upp.
5) Och för att kompensera ovanstående betalar jag varje månad pengar till Clowner utan gränser, Borneo Orangutang survival, och Röda korset.
6) Jag anser mig själv vara ganska miljövänlig. Jag äter lite kött, källsorterar och köper så mycket eko och fair trade jag kan. Att min favorithobby sedan är att hoppa ut från ett flygplan som spyr ut Jet A1 över hela Skåne är naturligtvis en samvetsfråga som jag och andra hoppare får brottas med varje dag.
7) Jag ÄLSKAR tatueringar och har storslagna planer på nummer fem, till Tobes stora fasa. Han är INTE ett fan av tattoos…

Jag utmanar:
Linnea, för att hon enligt utsago älskar att prata om sig själv.
Helena, för att det var hundra år sedan hon skrev något på sin blogg.
Ondskan, för att det här skulle vara så otypiskt henne.
Siv, för att hon ska komma upp ur hålet och tänka på annat ett tag.
Mikael, av samma anledning som Helena.
Sofia, för att hon är så rolig och säkert har asmånga konstiga saker att berätta om sig själv.
Linda, bara för att hon kan få tänka på annat än evighetsrenovering och en liten stålman som är vaken twentyfour-seven.

7 reaktioner till “Kedjebrev 2.0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s