David sa…
En hoppare i Stockholmsklubben fick reklamerbjudande från ICA på chokladbiten Japp.
Det visade sig att hennes dotter brukade familjehandla och som en bonus köpte hon alltid en Japp som hon inte redovisade för mamma…
Är man en familj som delar på ett kundkort så kommer ju sånt där att hända. Jag tycker ICA gör fel. Japp kanske inte är hela världen, men tänk om den 16-åriga dottern skulle konsumera exempelvis kondomer. Kan bli jobbigt.

Men VA? Menar du allvar?
1) Det var väl BRA att mamman kom fram till att dottern smygköpte snask för familjekassan?
2) Köpte hon sin japp tillsammans med de andra varorna så fanns den väl på kvittot, fri för ”redovisning?”
3) Man får inte erbjudande på det som man köpt MEST utan på saker man har handlat någongång.
4) Hade hon köpt kondomer så hade det ju varit jättebra, då hade dom kunnat ha blommor och bin-snacket med henne då om de inte redan haft det.
5) Om man inte vågar berätta för de övriga i sin familj vad man har för laster så kan man faktiskt beställa var sitt Icakort.
6) HUR kan det inte vara bättre att få rabatt på sådant man äter, än på sådant man inte äter?

Men vad vet jag om familjebråk över Icakvitton, när jag var 16 hade jag flyttat hemifrån och kunde köpa japp och kondomer varje dag om jag ville.

3 reaktioner till “ica-replik

  1. Ska man kunna lokalisera exakt var ens dotter befinner sig också? Fullt möjligt rent tekniskt att lokalisera en mobiltelefon…Jättebra att veta ju.

    Gilla

  2. Alltså, det där kondomsnacket är lite överdrivet. En tant från ICA var och snackade med Sverker och berättade att en del varor, tex kondomer, faktiskt aldrig kunde komma upp som personligt erbjudande. Inte heller gravtest, cigaretter eller snus. Sen undrar jag om du inte har fel i att det inte är de varor man handlar mest man får rabatt på, det tror jag det är. Eller iaf någon av de varor man handlat lite sådär extra ofta.Hur som helst, bra är det. Det är så bra att alla som bor minst två borde överväga att ha två kort, ett man köper det dyra på och ett man köper allt annat på. Med lite tur får man 20% rabatt på det dyra vilket givetvis är bättre än att får 20% rabatt på det billiga.

    Gilla

  3. AMEN till det!…och sa kunde man fa raggare att kopa ut Aurora ocksa… och det fick man minsann inga erbjudande pa, hemskt dumt… tank vad mycket billigare Aurora vi kunde dricka vid det har laget…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s