Madeleine sa…
Ta det inte fel men är inte du (liksom jag) lite för gammal för att hänga på krogen??

Jag svarar:
Nej, det vill jag ABSOLUT inte påstå. Jag skulle nog faktiskt vilja gå så långt som att hävda att man ALDRIG blir för gammal för att hänga på krogen.
För gammal för att klämma in sig i ett paljettfodral, bli stupfull och sjunga karaoke med mascaran utsmetad på kinderna möjligen, men inte för att sitta med sina vänner på en uteservering, dricka öl, snacka skit och träffa folk.
Eller dansa till bra musik och dricka goda drinkar med sin kille. Det tänker jag göra tills jag dör, även om det blir jävligt sällan.

4 reaktioner till “Eehhh. Svaret blir nej.

  1. Men va fan, snacka om att bli missuppfattad…det var ju inte hänga på en uteservering och dricka en öl som jag uppfattade att du menade med ”Jag vill gärna vara en fräsig brutta med VIP-kort och koll på stan”. Inte heller innefattades göra goda drinkar åt sin kille i ovanstående text…men men…det här inlägget är väl smällar man får ta om man kommenterar din blogg.

    Gilla

  2. Guuuuu, vad jag håller med!!! Klart man inte blir för gammal för det! (och jag liksom du går ut allt för sällan… vi får jobba på det)I juni tycker jag att du ska komma till Kalifornien och dricka drinkar och lyssna på flummig musik med mig. Kan vi bestämma det?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s