Mikael för helvete!
Du kan ju inte kommentera andras bloggar och länka till mig, folk tror ju att jag är helt efterbliven!

Till exempel Sandra Ajax som i sin profil skriver att hon gick ut gymnasiet med 4 VG och 28 MVG, där du kommenterat ”Jag hade 29 MVG” och länkat till mig. Kul. Jättekul.
Har jag några fler ”Svar på kommentar”-mail på ingång?

Edit:
Mikael kommenterar: Nu har jag kollat, jag länkade till mig själv och det är du själv som länkat dig från mig i bloggar jag följer. Känner mig rätt oskyldig. Men läser man min blogg får man väl anses som indirekt efterbliven. För övrigt hade jag inte så många mvg, men det var rätt retarded att nämna det i sin presentation så jag kunde inte låta bli. Men länkade till dig gjorde jag då inte. Är dock lite rodnande att du dedikerar ett inlägg till bara mig.

Och jag svarar: Jag kollade också och det stämmer ju. Tänkte att du satt hemma lite uttråkad och skulle hitta på något jävelskap, som när du ville köpa min ena sko (ERKÄNN ATT DET VAR DU!) och tyckte att det här var ett lika kul bus.
Förlåt.

6 reaktioner till “Men ååååh!

  1. Nu har jag tagit bort den applikationen som lagts till automatiskt, så nu är det bara att sluta kommentera i min blogg för att slippa förknippas med mig.På det andra påståendet svarar jag nej, men nu minns jag det och jag skrattade gott när du anklagade mig.

  2. Nu har jag kollat, jag länkade till mig själv och det är du själv som länkat dig från mig i bloggar jag följer. Känner mig rätt oskyldig. Men läser man min blogg får man väl anses som indirekt efterbliven. För övrigt hade jag inte så många mvg, men det var rätt retarded att nämna det i sin presentation så jag kunde inte låta bli. Men länkade till dig gjorde jag då inte. Är dock lite rodnande att du dedikerar ett inlägg till bara mig.

  3. Jag länkade inte till dig minsann. Om inte någon idiotisk autocomplete ställt till det. Men nä, men jag ska kolla upp det. Alla hatar mig. :/

Kommentera