Jag visste uppenbarligen inte vad korsdrag var innan jag flyttade hit. Det är helt sjukt, ibland knastarar det till i fönstrena och sen blir det helt tyst och man bara ”shit, det är så här det är i normala lägenheter, inte styv kuling i sovrummet”.
Ni som inte varit här förstår inte, det drar så mycket att det låter som att det alltid regnar ute och jag har konstant sidbena när jag sitter vid datorn. Det blåser liksom överallt här inne, om Alfie lägger sig vid balkongdörren och somnar så föser vinden honom sakta över golvet tills han vaknar helt förvånad i hallen. Typ.
Imorgon eftermiddag kommer dock detta konstanta tvärdrag vara ett minne blott eftersom det klockan nollsjunollnoll kommer knata in ett gäng hurtfriska pågar och börja såga hål i våra tegelväggar och byta ut alla fönster.
Ni vet hur det låter när någon sågar i tegel va? Har ni någonsin jobbat fem meter bredvid en sådan tegelsågande byggare Bob, med en viktig deadline att hålla och en dator som bara självmordsbombar alla program HELA TIDEN samtidigt som tegeldammet lägger sig som en röd matta över alla dina saker?
Inte jag heller. Det ska bli mycket spännande.

En reaktion till “Blowin´in the wind

  1. Jag bloggade faktiskt igår, jag har haft lite halvtaskigt smavete över de långa långa sommarlovet , men du ska veta att det var före jag läste din arga komentar som jag publicerade ett inlägg. Men nu kommer de nog fler när jag vet att det tilloch med finns känslor inblandade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s