Alltså, är det något jag hatar så är det teknik som jobbar långsamt.
Jag layoutar sidor och – om jag förstått det hela rätt – jobbar mot företagets server via VPN vilket betyder jag är uppkopplad via deras nät och arbetsgången ser därför ut så här:

Montera bild………………………………………………………………bilden monterad.
Justera bild…………………………………………..Klart.
Montera text…………………………………………………………………texten monterad.
Typsnitt: brödtext…………………………………………………..Klart.
Typsnitt ingress…………………………….klart.
Spara……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Klart.

Jag VILL verkligen vara sjukt effektiv och bara feta av sidor men istället får jag sitta här och lyssna på Pang prego och djupandas och äta kanelgifflar för att inte drabbas av panik och börja slå pannan i tangentbordet.

2 reaktioner till “Snark

Kommentera