Sån himla bra dag och då har jag ändå precis klivit upp (14:08 men det är ok, jag jobbar natt. Och Alfie sover gärna länge)!
I alla fall, jag och hunden begav oss till Enskiftesparken, denna oas i nederkant av industriområdet. Annelunds Central park om ni frågar mig. I parken som ligger 30 sekunder från vår port finns alltid lösa, snälla hundar.
Stora, små, mellan, pytte, långhåriga, korthåriga, nakna (nej nu ljög jag), vallhundar, vakthundar, ja ALLT och så GLADA att det finns inte.
Alfie och 11 (!) andra hundar röjde i över en timme innan vi gick hem och gjorde i ordning morgonkaffet (kl 16) och nu är han helt däckad i soffan. Alltså, vägen till mattes hjärta går genom hennes tigerkorv och alla älskar Alfie. Alla.

Och det BÄSTA: Grannen med sin ettåriga chabrador/dalmatiner är som jag (oftast) ensam med Lexus och han och Alfie går ihop sjukt bra så vi har bytt nummer och ska hjälpas åt med passning när det krisar. Så himla gött. Vi bara ”okej men då bestämmer vi att vi frågar så ofta vi behöver utan att skämmas och kan man inte så kan man inte”.
Åh denna lilla orossten som jag knappt visste att jag hade. Nu är den borta.

Kommentera