Jag läste en grej häromdagen: Om man säljer bilder på sina fötter till en fotfetischist, är det prostitution? Att visa tuttarna för samma man och få pengar för det är ju det.
Jag hade never ever sålt mina tutor över nätet men att få in nån tusenlapp då och då för att placera en webkamera nere vid tassarna, det känns ju som en piece of cake.
Eller gör det det?

4 reaktioner till “Tassar vs Tutor

  1. Men tillbaka till ditt inlägg. Att visa tuttarna för pengar, är för mig ganska oskyldig striptease. Att visa fötterna för någon på webcam, är alltså foot tease. Förutom att raggsockor och ugg’s går bort, så känns det liiiite mer oskyldigt än vanlig striptease. :o)

  2. Har egentligen INGENTING med något som helst att göra… Men nu har jag sett denna video 3 gånger och dör snart!!!Haha JAG VILL HAAAAA!!!

Kommentera