Jag GICK till Värnhem och hämtade Nisses bil. Jag körde till Svågertorp och ASADE ut jättepaketet till den lilla lilla bilen och var tvungen att fälla säten och joxa och greja innan den gick in. Jag SLÄPADE upp det stora paketet till lägenheten (fyra trappor utan hiss) och monterade ihop den och bar ner den igen.
Jag LEDDE cykeln hela vägen till Södervärn för att kunna fylla däcken med luft och ända sedan min första lilla cykeltur har jag älskat denna cykel!
Var man än ska så går det så himla snabbt och en stor anledning till att jag köpte cykeln är att korven ska få minimal ensamtid hemma.
Cykla till träningen, SWOOSH! Fem minuter. Cykla hem, SWOOSH, fem minuter. Cykla ner på stan, SWOOSCH! Max tio minuter. Hur bra som helst. Så jävla NÖJD!
Och så kommer det några jävla snorungar (vad annars?) in på gården, klipper upp låset och går. Med min cykel.
Åååååhhh! Hur länge får man vara förbannad över en sån sak?

4 reaktioner till “Jag kan inte släppa att min cykel är stulen!

  1. Jo jag är jätteledsen också, såklart. Och gällande ansiktsboken, säg att i snitt var tredje malmöbo har en likadan, så jag skulle nog inte ha annat att göra än att kolla upp tips… men tack ändå!

  2. Jag själv skulle vara arg, förbannad i ja, veckor men även ledsen.. E du inte lite ledsen också över att förlorat denna fina underbara cykel?? Tröst kram

  3. oh! instämmer med moa.och tyvärr är den väl för billig för försäkringen med.tack för tipset, förresten. lär lätt köpa en sån till sommaren!

  4. Är det en likadan cykel som på bilden? Skicka ut en efterlysning på facebook. Underskatta inte ansiktsbokens kraft :o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s