I dag på Bode balancen tänkte jag att det vore kul att prova på någon ny träningsform i höst. Jag har alltid tyckt att Body Jam* verkar kul men har inte vågat prova. Ni vet hur det är, man tror att alla är helt fancy scmancy, har snyggkläder och när som helst blir uttagna till So You Think You Can Dance medans man själv står och snubblar och kissar på sig av nervositet i ett hörn.
Men så är det ju faktiskt aldrig, det vet jag ju egentligen, så nu tänkte jag övervinna min rädsla för att göra bort mig och börja gå på BJ nästa vecka. Iiik. Läskigt! Men då börjar en ny koreografi så alla är lika mycket nybörjare, åtminstone på rörelserna.
Har ni provat BJ? Vad tyckte ni?

*”Ett härligt potpurri av rörelser och musik. BODYJAM är det ultimata dansbaserade träningsprogrammet. En ny generation fitnessträning som lockar fram alla rymiska instinkter. Med målet att svettas lika mycket som det är roligt är BODYJAM en perfekt blandning mellan dans- och aerobicrörelser. Rörelserna görs till de senaste listettorna av HipHop, Funk och Latinska rytmer”.

3 reaktioner till “Modiga Mirijam goes bananas.

Kommentera