3 reaktioner till “En bild säger mer än tusen ord

  1. Fast träna för mig = helst ombytt och helst lite flås. Så när jag och Jenny går jättefort med Alfie i en timme så skriver jag det, men om jag bara går en lugn promenad och strosar i samma tid så skriver jag inte upp det.

  2. Men det är ju inte riktigt sant. Du är ju ute med hunden flera gånger om dan å det räknas också!! (det är iaf vad jag kommer säga till 8-laget när vi pratar om fys-träning under vintern inför nästa säsong…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s