Alfie älskar sin frisbee mer än livet självt. Jag börjar misstänka att han är uppväxt på en Irländsk frisbeefabrik.
När vi är ute måste vi alltid ha med en boll så vi har något att byta med (”byteshandel förstår du dig på din fähund!”), annars vägrar han släppa och struttar bara runt och är svinnöjd med sin lilla Ikeakisse och det finns inget man kan göra eftersom dragkamp är uteslutet.
Nu skulle vi ut i parken och så GLÖMDE JAG BOLLEN (idiot!) och bara ”okej, jag har godis i fickan, det funkar nog”. Nej, det funkade inte.
Jag bara ”jahapp då går vi hem och hämtar en boll” men sen ångrade jag mig och tänkte att vi får gå hem och hårdträna på loss-kommando istället, det går ju inte att ha en så stark hund som inte kan släppa saker på kommando.
Tips på hur man når extrem framgång önskas tack!

2 reaktioner till “Loss loss LOSS MEN SLÄPP FÖR HELVETE!

  1. Vad vacker han är Alfie! 🙂Jag har samma problem med Whiney, lyckligtvis har han börjat lyssna på min röst och bytershandel med godis fungerar ibland, annars är det bara breaksticket. Haha!

  2. Hej!Vilken fin blogg ni har. Alfie är ju jättesöt! Vi är ofta ute på hund öarna på drottningholm. En litet tips är att ha två saker som han älskar, när han släpper det ena får Alfie den andra. Sedan brukar loss komma för då vet hunden att han brukar få något annat roligt istället./ Elin & Samson

Kommentera