Vissa jag träffat säger ”VA, sover hunden I SÄNGEN?” och damerna i Rent hus häromdagen var inte nådiga mot tjejen som hade en grandis i bingen (trots att den stackars hunden säkert var tusen gånger renligare än sin matte).
Den enda anledningen till att inte ha korven i sängen skulle möjligtvis vara att han trängs något fruktansvärt. Och snarkar som en gammal gubbe, (Tobe bara ”åh, nu låg ni och snarkade ikapp i natt igen!”) men han är ju så mysig.
Mitt i natten vaknar man av att han ligger helt utsträckt och har lagt sig sked bredvid en. Lilla mysiga korv.
Men som sagt, det är lite trångt. Lady Godiva har tre hundar och här är en mycket bra illustration över hur en natt kan se ut.

3 reaktioner till “Snarkigt och trångt men ack så mysigt!

  1. Tack för länk!Vilken fin hund ni har! Har du fler bilder?!Rolig kommentar från ”ondskan” här ovan, ”Har man inte hund missar man en mycket stor del av det trevliga i att ha hund.” Det kan ju låta lite *konstigt* i vissas öron, ha ha! Men jag förstår precis.En del hundtränare kör ju på linjen att hunden aldrig får vara på samma höjd-nivå eller över dig för då kan du inte vara deras ledare… bull…; -)Det är faktiskt inte heller något problem att ha hundar i sängen till vardags och säga till dem att sova på golvet eller i soffan på helgerna om man har besök.De är ofta klokare än man tror!

    Gilla

  2. Har man inte sin hund i sängen missar man en mycket stor del av det trevliga i att ha hund, tycker jag. Det var en plåga, den tid när Oggan var sjuk och var tvungen att sova på platt madrass i köket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s