Tre nya öronhål gjorde jag i dag. Två i vänstra örat och ett i det högra. Mycket fint.
Eftersom mina små tjocka kinder tyvärr täcker öronen om man kollar rakt framifrån får ni en profilbild att titta på.

2 reaktioner till “Bling bling

  1. det är inte lätt det där med storlekar alltså. från hm tar jag 36 eller 38 beroende på vad det är för plagg, det passar oftast. när jag vägde 10 kg mer fick jag ta 40 eller 42, ibland behövde jag 44 men då köpte jag inte plagget av ren principsak. La redoute har väl rätt små storlekar va? har för mig man ska ta en större hos dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s