Det finns två människor som jag jobbat relativt hårt för att få in på Fejjan. Den ena är VågaVägraFacebook-Carolina som väääägrar gå med men ändå tvingar oss att bli kompisar med hennes tvillingsyrra så att hon kan logga in på hennes konto och kolla vad vi har för oss. Som straff publicerar vi bilder på spindlar i våra bloggar (när jag säger ”vi” menar jag mig och Helena).

Sen är det Nisse.
Nisse Nisse Nisse.
Som blev så exalterad över fotofunktionen att han snabbt gjorde fyrahundrafemtionio album och laddade upp varenda bild han någonsin tagit.
Herregud. ”Nils Åkerman tagged 14 pictures of you on Facebook” har fått en helt ny innebörd. Man blir helt svettig bara man ser mailet.
”Jaha”, tänker man. ‘Mixed skydivepictures 2006’ minsann, då ska vi se hur man såg ut då.” och så bläddrar man igenom bilderna och bara ”Vaffan?”.
Jag är generös och kan skratta åt mig själv, tro mig, men vissa bilder vill man bara inte vara med på. För första gången någonsin har jag untaggat en bild på mig själv.

PS: Det är tjejen på bilden som skrivit inlägget fast på den tiden hade hon långt tjusigt löshår. Dålig hållning och sneakers till allt har hon fortfarande. Och även om det inte var den snyggaste bilden i världshistorien så är det ju kul att ha (vissa) bilder på sig själv från forna tider, oftast är man ju bakom sin egen kamera och hamnar därför sällan på bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s