Av alla saker jag läst så måste det här vara det… konstigaste.
Jag förstår verkligen inte vad dom menar, vad vill dom? Bara rubriken är helt galen ”jämställdheten kväver oss”. Och sen blir det bara värre. Och värre. Och ännu värre,
Det är så kladdigt på något vis. Hoppigt. Och helt jävla sinnessjukt.
Zandén och Gyllenhammar försöker visst… vadå? Kan någon förklara för mig tack?

5 reaktioner till “Jag fattar inte. Hjälp mig.

  1. Tack Mirijam, för att du tipsade om denna galna röra till text. Jag tror att det jag blev som klokast på (och gladast av) var en kommentar från en BRIS-jourare. Hon eller han satte huvudet på spiken: varför jagar vi jämt normer och kollektiva lösningar? Är det nåt svenskt? Varför måste det bara vara på ETT sätt? Att alla kan hitta olika sätt att bli lyckliga på verkar inte riktigt tillåtet. Och som sagt, det är just normerna och förväntningarna av vad vi ska göra och hur vi ska leva som kvinnor, män, föräldrar, älskare… och så vidare som brukar pajar det allra värst för människor.

  2. Men det där kan väl inte ha varit seriöst menat? Månag kvinnor gillar ju uppenbarligen att vara tradiotionella kvinnor med tanke på hur föräldraledigheten delas (än idag), vem som väljer deltidsarbeten osv osv men att bli slagen kan väl ingen vilja? Eller ä jag trångsynt nu?

  3. Satan! Ja, vad fan vill dem?? Precis som David säger så måste det bottna i sexuella fantasier, brudarna är väl frustrerade eller något. Och förvirrade.. Eller fulla!! Ja, så är det nog!! Kan du inte se det framför dig?? Två medelålders, halvbittra, otillfredställda bruttor + 1 Bag-in-box = Osammanhängande dravel om unga män och porrigt sex mot en skrovlig tegelvägg. Det där var resultatet. David, jag lider med dig!

  4. Du ser. Det är fan inte lätt att vara man.Har stött på några sådana här tjejer faktiskt. Tror det handlar om sexuella fantasier. De går igång på lite hårda tag och på män med hår på bröstet. Som i filmens värld där män är män och kvinnor prinsessor. Sen är problemet att det inte funkar i längden. För då vill kvinnorna ha någon som torkar babyspyor och går ut med soporna. Och med en sådan man blir det förmodligen falukorv-och-mos-ligg i längden. Passionen dör. Skilsmässa, underhållsbidrag och charter till Grekland.

Kommentera