Med hjälp av lite hemmakulör är den östeuropeiska looken på håret long gone och nu ska jag välja ut vilken av mina tre nya toppar jag ska ha på intervjun i Köpenhamn i morgon.
God natt.

4 reaktioner till “Lite nervös men inte så det stör. Än.

  1. Funderade lite på när man kunde sluta hålla tummarna.. börjar få lite kramp också ska jag klättra på torsdag och det kommer nog gå bättre om jag använder händerna.. Håller tummarna en dag till då, kommer nog gå jättebra ska du se!Och bild på nyfärgade frippan vill vi ju ha fattar du väl?!När ses vi????????????Puss puss!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s